Podmínky ochrany osobních údajů

 

 

Společnost TrioMedical s. r. o.  zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 298909, sídlem na Milady Horákové 42/127, Praha 6 160 00, IČ: 07321431, DIČ: CZ07321431 je zpracovatelem osobních údajů dále jen („Správce údajů“)

 

1.    Úvodní ustanovení

 

1.1.    Zaškrtnutím souhlasu s podmínkami o ochraně osobních údajů je potvrzen jejich souhlas

1.2.    Osobní údaje, které jsou poskytnuty v rámci poskytovaných služeb společností TrioMedical s. r. o. jsou spravovány v rámci platných právních předpisů, a to zejména zákonem č. 101/2000 Sb. v plném jeho znění.

1.3.    Správce údajů prohlašuje, že dodržuje veškerá bezpečnostní a technická opatření, aby obdržené osobní údaje byly zabezpečeny proti úniku či ilegálnímu zpracování.  Pracovat s poskytnutými údaji mají právo pouze zaměstnanci společnosti TrioMedical s. r. o., kteří jsou zavázáni povinností mlčenlivosti a k dodržování zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění

1.4.    Poskytovatel osobních údajů, údaje poskytuje vždy vědomě a dobrovolně.

1.5.    Správce údajů používá osobní údaje za účelem zvýšení kvality poskytovaných služeb a z organizačních důvodů.

1.6.    Udělené osobních údajů je ve smyslu § 11–12 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb., dobrovolné. Poskytovatel osobních údajů má právo po správci osobních údajů požadovat účel jejich využití či jejich blokaci.

 

2.    Zasílání obchodních sdělení

 

2.1.    Společnost TrioMedical s. r. o. je oprávněna zasílat na uvedenou e-mailovou adresu relevantní obchodní sdělení, informace o novinkách, informace o akcích či nových službách, a to vše ve souladu s § 7 zákona č. 480/2004 Sb., v platném znění ve spojení s § 5 č. 101/2000 Sb.

2.2.    Poskytovatel osobních údajů může kdykoli požádat o odhlášení odběru obchodního sdělení.

3.    Cookies

 

3.1.    V případě, že máte ve svém webovém prohlížeči povoleny cookies, zpracováváme záznamy chování z cookies umístěných na internetových stránkách provozovaných správcem, a to pro účely zajištění lepšího provozu internetových stránek a pro účely internetové reklamy správce.

3.2.    Soubory cookie můžete kdykoli smazat; můžete však ztratit veškeré informace, které vám umožňují rychlejší a efektivnější přístup k webu, včetně nastavení personalizace.

3.3.    Nastavení použití souborů cookies je součástí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookies ve výchozím nastavení automaticky přijímá. Soubory cookies lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo omezit je na Vámi vybrané typy.

4.    Závěrečná ujednání

 

4.1.    Společnost TrioMedical s.r.o. prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě.